• Tõrva
  • 10. juuli 2022
  • Terve päev

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Tõrva triatlon, CREO Eesti Triatloni V karikaetapp, Eesti MV sprint, N/M 20+ (Distantsid | U: 750 m + R: 20 km + J: 5 km /noored A ja B – U: 375 m + R: 10 km + J: 2,5 km / lapsed C, D ja E – U: 150 m + R: 4 km + J: 1,2 km)

Tõrva

Terve päev
10. juuli 2022

000000

MTÜ Triatloniakadeemia

Organizer's other events

Tõrva triatlon, CREO Eesti Triatloni V karikaetapp, Eesti MV sprint, N/M 20+ (Distantsid | U: 750 m + R: 20 km + J: 5 km /noored A ja B – U: 375 m + R: 10 km + J: 2,5 km / lapsed C, D ja E – U: 150 m + R: 4 km + J: 1,2 km)

Tõrva

Terve päev
10. juuli 2022

PRINT

Võistlusrajad:

Ujumine

1. ja 2. start toimuvad kaldalt ühisstardina. 3. start on jooksev start. Ujumine toimub Tõrva Riiska järves. Võistlejatel tuleb ujuda 1. ja 2. stardis 1 ring ning 3. stardis 2 ringi.

Ujumiskalipso on soovituslik, kuid võistlemine kalipsodes on keelatud, kui veetemperatuur on võistluspäeval 1 h enne starti 22,0°C või rohkem (60- 80+ vanusegruppidele vastavalt 24,6°C ja rohkem).

Ratas

Rattarada kulgeb Tõrvas ja seda ümbritsevatel teedel. Karistusala asub rattaraja lõpus vahetult enne vahetusala.

Jooks

Jooksurada kulgeb Tõrva Riiska järve ümbruses.

Vahetusala

Vahetusala asub Tõrva Riiska järve kaldal. Vahetusalasse pääseb ainult võistlusnumbri ettenäitamisel. Vahetusalasse on lubatud ainult võistlejad, kohtunikud ja erilubadega korraldajad.

NB! Oma varustuse toob ja viib startiv sportlane ise, vahetusalasse ei lubata võistlejaga kaasa mitte kedagi. Ratas, kiiver ja muu varustus tuleb viia varakult vahetusalasse, et võistlejal oleks vajadusel aega varustus reeglitega kooskõlla viia.

Vahetusala turvalisus

Vahetusala on piiratud aiaga. Peale võistlust peab võistleja varustusele järgi tulema ajakavas märgitud ajal. Vahetusalasse jäetud varustus, millele õigeaegselt järele ei ole tuldud, viiakse võistluse registratuuri. Võistluse ajal valvavad rattaid võistluse korraldaja poolt volitatud isikud.

Registreerimine ja osavõtumaksud

Tõrva triatlonile saab registreerida internetis www.triatloniakadeemia.ee kuni 6. juulini 2022. Kohapeal registreerimine, ümberregistreerimine (10 eurot) ja stardimaterjalide väljastamine toimub võistluskeskuses ajakavas märgitud aegadel. Kõikidele distantsidele väljastatakse stardimaterjale kuni 15 min enne vastava stardi vahetusala sulgemist. Stardimaterjalide kättesaamisel on võistlejatel kohustuslik esitada isikut tõendav pildiga dokument. Võistlejad peavad omama kehtivat triatloni litsentsi või ostma ühepäevase litsentsi Eesti Triatlonilt.

Osaleja (alaealise puhul lapsevanem/eestkostja) on kohustatud registreerimisel nõustuma võistluse üldtingimuste ja vastutuse kokkuleppega. Osaluse edasiandmine kellelegi teisele ei ole lubatud. Korraldaja jätab endale õiguse keelduda võistleja registreerimisest, kui ta peab seda kohaseks. Sündmuse ärajäämisel korraldajatest mitteolenevatel põhjustel (force majeure) osavõtumaksu ei tagastata.

Tõrva triatloni osavõtumaks sisaldab:

– professionaalset korraldust MTÜ Triatloniakadeemia poolt

– finišeerija medalit kõikides startides

– diplomit (elektrooniliselt allalaaditav)

Rohkem infot koduleheküljel.