Eesti Triatloni Liidu juhatus võttis koroonapiirangute tõttu vastu otsuse, et noortesari “Uju ja jookse” jääb 2020/2021 hooajal kahe-etapiliseks. Kui varasemalt oli teada, et Tallinna etapp jääb ära, siis nüüd on kinnitatud ka Tabasalu ja Rakvere etappide ärajäämine.

Alaliidu poolt ellu kutsutud ning kuuendat hooaega toimunud noortele suunatud “Uju ja jookse” sarja kokkuvõttes on parimad välja selgitatud. Keilas ja Tartus toimunud etappidel jõudsid oma sportlikku vormi näidata 200 last ja noort. Ujumine toimus basseinis ning seejärel joosti väli- või sisestaadionil.

“Uju ja jookse” sarja kokkuvõttes võitis noormeeste A vanuseklassi Kaspar Haav 21 CC Triatloniklubist. Noored B vanuseklassis võidutsesid neidudest Mirtel–Madlen Siimar 21 CC Triatloniklubist ja noormeestest Arseni Loginov spordiklubist Yess. Laste C vanuseklassis saavutasid esikoha tüdrukutest Karola Viinapuu spordiklubist Audentes ja poistest Karl–Eric Ott Ujumise Spordiklubist. Laste D vanuseklassi võitsid türdukutest Emma Kiiker spordiklubist Yess ning poistest Robin Priks Ujumise Spordiklubist. Kõige nooremate laste E vanuseklassis võidutsesid tüdrukutest Liv Grete Raudsepp Tabasalu Ujumisklubist ja poistest Kristofer Koger Ujumise Spordiklubist.

Noortesarja “Uju ja jookse” vanuseklasside esikolmikute autasustamine toimub sügisel Eesti Triatloni Liidu hooaja pidulikul lõpetamisel.